Hastanemizde Holmium Lazer Cihazı Hizmet Vermeye Başladı
16 Ekim 2020

Hastanemizde yeni kullanılmaya başlanan  “Holmium Lazer”  taş tedavisinde en son kullanılan teknoloji olup  bilinen en güçlü ve en güvenli taş kırma cihazıdır. Böbrek ve idrar yolları taşlarının tedavisinde kullanılmaktadır. Taşın rengine veya bileşimine bağımlı olmaksızın tüm taşlara etki göstermektedir. İşlem taşa ulaşıldıktan sonra çok kısa sürede gerçekleşmektedir. Kanamasızdır, hastaya hiçbir zarar vermez ve işlem sonu ağrı yok denecek kadar azdır.

Holmium Lazer sistemi ile böbrek taşı kırma işlemi Üroloji Uzmanımız Op.Dr Hüseyin Eren  tarafından yapılmaya başlanmış olup hastalarımız kısa sürede sağlıklarına kavuşmuşlardır.

Bu cihazla dahada güçlenen hastanemiz ilçemiz vatandaşlarına daha iyi ve kaliteli hizmet verecektir.

Develimize hayırlı olsun.