Develi Kaymakamlığı Voleybol Turnuvasında Hastane Takımımız İkincilik Kupası Aldı
02 Mayıs 2023

Develi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen, hastanemizin voleybol takımının da yer aldığı 2022 Develi Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası 01.06.2022 tarihinde Develi Spor Salonu’nda yapılan final müsabakası ve ödül töreniyle son buldu.
Final maçına kadar sporseverlerin takdirini kazanarak namağlup şekilde ilerleyen takımımız, oynanan final maçında rakibine mağlup olarak turnuvayı tamamladı ve ikincilik kupası aldı.
Kamu kurumu, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızın kaynaşmasına vesile olmak amacıyla başlatılan turnuvanın son bulmasıyla; Kaymakamlığımız ve Belediyemiz başta olmak üzere katılan tüm takımlarımıza, maçlarımıza izlemeye gelen voleybolseverlerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

• kapak.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-06-02 at 15.37.32.jpeg