Hastanemizde Yangın ve Tahliye Tatbikatı Yapıldı
05 Haziran 2023

Hastanemizde 17.05.2023 tarihinde Yangın ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi. Sağlıkta Kalite Standartları gereği Hastane Afet Planı doğrultusunda yılda bir kez gerçekleştirilen Tesis Tahliye Tatbikatı hastanemizde gerçekleştirildi. Tatbikat senaryosu gereği Dahiliye Servisindeki bir hasta odasında çıkan yangının kontrol altına alınamaması sonucu hastanenin tahliye edilmesine karar verildi. Kayseri İtfaiyesi Develi Şefliğinin hastaneye ulaşması ve mahsur kalan hastaları kurtararak yangını kontrol altına almasıyla tatbikat tamamlandı. Yangın, sel, deprem gibi doğal afetlere karşı hazırlıklı olunması adına gerçekleştirilen tatbikatlar, hem hastane personelinde hem de vatandaşlarda farkındalık oluşturmaktadır. Katkılarından dolayı Kayseri İtfaiyesi Develi Şefliğine ve tüm hastane personeline teşekkür ederiz.