Gebe Okulumuz Hizmet Vermeye Başlamıştır
02 Mayıs 2023

Hastanemiz bünyesinde mevcut olan Gebe Okulumuz 26.05.2022 tarihinde tescillenerek alanında donanımlı personellerimizle beraber  Hastanemizin 1. Katında Doğum(TDL) Servisi yanında uygulamalı olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Gebe Okulumuzda; gebelik, doğum süreci, doğum öncesi ve sonrası gibi konuların yanı sıra nefes egzersizleri, ağrı ile baş etme yolları, doğum korkusunu azaltma, kaygı ve endişe oluşturacak negatif durumlardan gebeyi uzaklaştırma, bilinçli ve sağlıklı doğumla bebeğini karşılama gibi daha birçok konuda eğitimler düzenlenecektir.
Gebe okulumuzun hedefleri genel olarak;  gebelik ve sağlıklı bir gebelik süreci için dikkat etmeniz gerekenler ve çözüm önerileri, doğumunuzu kolaylaştıracak yöntemleri öğrenmenizi sağlamak,
 başka gebelerle tanışmak, güncel bilgilerden haberdar olmak, hastaneye ne zaman gideceğinizi bilmek, doğum sonrası süreci yönetebilmek gibi pek çok bilgiye ve beceriye sahip olmanızdır.

Eğitimler ücretsiz olup, eğitimi tamamlayan gebelere katılım belgesi verilecektir.

• Gebe Okulu 3.jpeg
  • Gebe Okulu 6.jpeg